vineri, 19 septembrie 2008

FOTBAL LIVE

Puteti cele mai bune meciuri din campionatele de pe intreaga lume, acum si pe internet:

duminică, 14 septembrie 2008

Iubita lui Silviu Prigoana santajata cu un film de 5 tineri; acestia risca pana la 7 ani de inchisoare

Iubita lui Silvius Prigoana este umilita de cinci baieti, dupa ce tocmai intretinuse relatii sexuale cu unul dintre ei. Filmele au fost realizate acum cateva luni (inainte ca fata sa devina iubita lui Prigoana Jr.) cu ajutorul unui telefon mobil, intr-un apartament inchiriat din zona Giulesti.
Fara voia ei, adolescenta - al carui nume nu-l vom divulga, pentru a o proteja, intrucat este minora - apare, la un moment dat, complet goala, dupa ce unul dintre barbati da la o parte cearsaful care o acoperea. Batjocura indivizilor nu se opreste, insa, aici. Ei ii propun fetei o noua partida de sex, de data aceasta in grup, in timp ce ea pare din ce in ce mai speriata de ceea ce i se intampla. Intr-un final, fata reuseste sa se imbrace si sa fuga din apartament. Ca sa o pedepseasca pentru ca i-a lasat balta, tinerii au urmarit-o de la geamul apartamentului si cand iubita lui Silvius Prigoana a iesit din bloc prin dreptul lor i-au turnat in cap o galeata cu apa. Apoi, cei care au facut incredibilele inregistrari s-au gandit sa scoata si niste bani de pe urma lor si au inceput sa o santajeze pe tanara.

I-a cerut 1.500 de lei ca sa nu publice filmul pe net!


Capul intregii afaceri a fost chiar prietenul elevei din acea perioada, un tanar de 21 de ani, student la Facultatea de Constructii. Dupa ce a aflat ca aceasta are o idila cu baiatul mijlociu al miliardarului Silviu Prigoana, a sunat-o si i-a cerut 1.500 de lei, altfel inregistrarile urmau sa fie postate pe internet. I-a trimis ulterior si sms-uri. Reporterii nostri publica unul dintre aceste mesaje, in care baiatul ii scria fetei ?(...) Gandeste-te si fa-mi o oferta buna! (...) Suna-ma sa vorbim..."
Dupa ce a vazut ca fata nu este dispusa sa cedeze, baiatul a mai lasat la pret si i-a dat de inteles ca s-ar multumi si cu 600 de lei. De teama santajistului, fata nu a facut, insa, reclamatie la politie, atitudine care l-a incurajat pe acesta sa-i ceara in continuare bani in schimbul inregistrarilor compromitatoare.

Infractiunea de santaj
Art. 211 C.pen. - ,,(1) Constrângerea unei persoane, prin violenta sau
amenintare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta
este comisa spre a dobândi un folos injust, pentru sine sau pentru
altul, se pedepseste cu închisoare stricta de la un an la 5 ani.

(2) Când constrângerea consta în amenintarea cu darea în vileag a unei
fapte reale sau imaginare, compromitatoare pentru persoana amenintata,
pentru sotul acesteia sau pentru o ruda apropiata, pedeapsa este
închisoarea stricta de la 2 la 7 ani".

Incepe scoala - 15 septembrie 2008 o zi aglomerata in Bucuresti


Pentru prevenirea aglomeraţiei din mijloacele de transport în comun din Capitală, odată cu începerea anului şcolar, de mâine vor circula o sută de autobuze, 30 de tramvaie şi 32 de troleibuze în plus, RATB suplimentând parcul auto existent.

Primarul General, Sorin Oprescu, a solicitat conducerii RATB să identifice liniile care au cerere mare de călători şi care sunt în zonele şcolilor şi liceelor şi să introducă curse suplimentare, anunţă Mediafax.

Petitie pentru inchiderea si desfintarea CNA

SA DESFIINTAM CNA

Pentru a elimina cenzura, aceasta plaga, o institutie anticonstitutionala si aberanta. Este o jignire adusa inteligentei fiecaruia dintre noi. Daca nu dorim sa vizionam un anumit gen de emisiune, daca ne deranjeaza limbajul folosit pe un anumit post, avem oricand alternativa telecomandei. In nici un caz nu accept sa mi se impuna cu forta de o mana de oameni (care se erijeaza in modele de etica si inteligenta romaneasca) ce sa vad pe ecranul televizorului.

Semneaza petitia pe:

FORUM OTV - www.otv.0x.ro

http://www.petitieonline.ro/petitie-p40681046.html

sâmbătă, 13 septembrie 2008

OTV este pe cale de inchidere

DAN DIACONESCU, a inceput de ieri 12 septembrie 2008 emisiuni despre CNA si mafia care exista in acest sistem.

Dan Diaconescu, crede ca va ajunge la faliment cu postul OTV, prin amenzile ce se aplica acestuia luna de luna.
Cu un rating, in medie de locul 3 in topul televiziunilor media din Romania, OTV primeste amenzi de circa 100.000 de euro lunar.

Venitul televiziunii OTV este de 400.000 de euro, bani din care se platesc angajati postului si echipamentele luate in leasing.

PRO TV si Antena 1 au un castig mediu de peste 10 milioane de euro pe luna si primesc aceleasi amenzi ca si OTV

vineri, 12 septembrie 2008

Luis Lazarus pleaca de la OTV la PRIMA TV


Nu pe OTV, nu la Antena 1. Cele două personaje pitoreşti ale micilor ecrane îşi unesc forţele, din 22 septembrie, la Prima Tv. Scopul bine definit: cel de a realiza, aşa cum o spune chiar comunicatul de presă al postului, „o emisiune efervescentă, plină de umor, dramă şi inedit”.

Citiţi articolul complet în: Gândul

joi, 11 septembrie 2008

FORUM OTV

FORUM OTV OFICIAL

Noul forum OTV OFICIAL
www.otv.0x.ro

Discutii despre emisiunii, vedete, viata de zi cu zi a romanului si multe altele.

Te asteptam

Pensia alimentara. Cadru legal si procedura.

Conform Codului Familiei, art. 94 alin. (1), se stabileste ca pensia de intretinere se plateste din „mijloacele" debitorului, adica veniturile din munca cu caracter periodic si continuu si alte sume care se platesc in temeiul raporturilor de munca, care au caracter de continuitate.

Pensia de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca este datorata de catre parintele care nu creste copilul pe toata perioada cat copilul este minor, pana la 18 ani, dar si dupa aceasta varsta, daca copilul isi continua studiile in sistem de invatamant, dar numai pana la implinirea varstei de 25 de ani.

Una dintre cele mai mari responsabilitati ale tatalui (ori, mai rar, ale mamei) dupa pronuntarea divortului consta in plata pensiei de intretinere care sa asigure bunastarea copiilor.

Cine plateste pensia alimentara?


Dupa incredintarea copilului unui dintre parinti, la solicitarea acestuia, celalalt va fi obligat de catre instanta la plata unei "pensii de elimentare". Aceasta obligatie se stabileste sub forma unei sume fixe, datorate lunar, sau sub forma unei cote procentuale din retributia lunara a celui ce are obligatia de intretinere.

Partile pot conveni asupra pensiei printr-o invoiala reciproca sau, in cazul in care nu reusesc sa o faca, obligatia de retinere va fi stabilita printr-o hotarare judecatoreasca. Incazul in care copilul este minor, cererea de chemare in judecata este facuta dereprezentantul legal al minorului, iar instanta de judecata va stabili pensia.

Pana cand se plateste pensia alimentara ?


Pensia de intretinere este datorata pana la majoratul copilului. Insa, daca acesta decide sa dea admitere intr-o institutie de invatamant superior, va continua sa primeasca pensia de intretinere pana la finalizarea studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea vasreti de 25 de ani. Pensia trebuie platita indiferent de forma de invatamant frecventata de copil si chiar daca cesta primeste bursa.

Pensia alimentara se poate majora?


Pensia se poate majora pe tot parcursul timpului, insa pentru aceasta trebuie inaintata instantei cate o actiune la fiecare crestere de salariu a tatalui. Toate actiunile de stabilire a pensiei de alimentare sau de majorare a acesteia nu sunt supuse taxei de timbru.

Numarul copiilor conteaza la stabilirea pensiei alimentare?


Desigur. Pentru un singur copil, suma nu va depasi un sfert din venitul parintelui obligat la plata pensiei, in timp ce pentru doi micuti va fi cel mult egala cu o treime din venitul parintelui care nu a primit custodia. Iar pentru trei sau mai multi copiii, pensia nu trebuie sa depaseasca jumatate din venitul parintelui obligat la plata pensiei.

Important!


Nu ezita sa discuti cu avocatul care te reprezinta toate aspectele ulterioare divortului care te ingrijoreaza. Este important ca solicitarea pensiei de intretinere sa fie mentionata in actiunea de divort, deoarece, in caz contrar, exista posibilitatea ca instanta sa nu ia in considerare o cerere ulterioara.

Un articol URBANIULIAN.ro

www.stirileprotv.blogspot.com - www.stirileprotv.ro




Category:
People & Blogs
Tags:

Cititi cu atentie bonul fiscal : o timisoreana inselata la supermarket

cumparaturi-cdCand s-a uitat cat a cheltuit la supermarket si pe ce, a constatat ca ceva nu-i in regula. ii cumparase nepotelului o motocicleta de jucarie. Doar una. insa pe bon erau trecute doua bucati. Ce a facut? A dat fuga la ghiseul pentru relatii cu clientii al magazinului ca sa le ,,perie" putin pe cele de acolo. ,,Nu stau eu din sase lei, cat a costat jucaria asta.

Ce ma deranjeaza este ca nu-i prima data cand mi se intampla asa ceva. si tot aici! Am cumparat suc si la fel am patit. Dar pana cand?" Angajatele nu s-au lasat convinse usor. Pana la urma, dupa insistentele femeii, au verificat cate produse de acel gen mai aveau in stoc si au realizat ca ea avea dreptate.

Unul era in plus. Astfel, dupa ce au tratat-o cu indiferenta, relationistele i-au dat banii inapoi si, totodata, si-au cerut scuze pentru ca n-a fost atenta casierita cand a scanat pretul. Asa ca, fiti atenti pe ce dati banii! Sau, macar pastrati bonul. Acesta va poate oferi un ,,cadou". [ Fornade Corina de la Agenda de Timisoara]

Experimentul CERN











Atentie mare la Kaufland Cluj Napoca - Poti sa fi controlat si abuzat fara voie


Pata neagra asupra hypermarketului Kaufland din Cluj Napoca. Un articol de Ziua de Cluj

Clujenii care îşi fac cumpãrãturile în supermarket-ul Kaufland pot deveni victimele agenţilor de pazã ai companiei Nera Mureşan. Aceştia fãrã a se legitima au "sechestrat" temporar sâmbãtã un grup de cumpãrãtori, obligându-i sã îşi goleascã buzunare, dupã care au trecut şi la percheziţie corporalã.



Care este cel mai rãu lucru care ţi se poate întâmpla atunci când faci cumpãrãturi în magazinul Kaufland din cartierul Mãnãştur? Poţi fi oprit la ieşirea din magazin de cãtre un individ care nu îşi declinã identitatea, eşti "sechestrat" temporar pe motiv cã se face un control de rutinã şi în final eşti percheziţionat corporal fãrã acordul tãu.

Supermarket-ul Kaufland din cartierul Mãnãştur este unul dintre cele mai aglomerate unitãţi de acest gen din Cluj-Napoca. Incinta magazinului este supravegheatã video, iar securitatea este asiguratã de cãtre agenţii de pazã ai companiei Nera Mureşan. Sâmbãtã, la ora 14.00, un grup de cumpãrãtori, printre care şi un reporter al cotidianului ZIUA de Cluj, se afla în incinta magazinului la ieşirea principalã, când a fost oprit de cãtre un bãrbat, în vârstã de 40-45 de ani.

Acesta fãrã a se legitima a pus mâna pe cãruciorul cu produse. "Haideţi în spate", a replicat acesta, despre care ulterior am aflat cã este angajat al companiei de pazã şi protecţie Nera Mureşan. îmbrãcat precar, fãrã a purta la vedere insignele agenţiei de pazã, acesta a obligat grupul de cumpãrãtori sã intre în camera de supraveghere a supermarket-ului. Aici, dupã lungi insistenţe angajatul firmei de pazã a precizat cã este vorba de un control.

"Aşa se face la noi", a spus agentul de pazã care era însoţit de un alt bãrbat. Fãrã a menţiona o calitate oficialã de poliţist, jandarm sau alt angajat al statului, cei doi au obligat grupul de cumpãrãtori sã îşi goleascã buzunarele. în continuare, fãrã a prezenta un mandat de percheziţie sau o motivaţie pertinentã, paznicii Nera Mureşan au percheziţionat corporal respectivii cumpãrãtori.


Un client abuzat, un client satisfãcut

Principalul motiv al "sechestrãrii" temporare la care au fost supuşi cumpãrãtorii menţionaţi este faptul cã pe o tãbliţã din magazin scrie: "Magazinul îşi rezervã dreptul de a face controale". Atitudinea paznicilor Nera Mureşan intrã în contradicţie cu politica de relaţii publice a Kaufland România.

Mai exact pe pagina de Internet a Kaufland se menţioneazã: "Deosebita amabilitate a angajaţilor, cât şi multiplele garanţii şi servicii aratã cã la Kaufland se pune foarte mult accentul pe satisfacţia clienţilor sãi".


La Nera Mureşan secretara este şefã

La solicitarea cumpãrãtorilor percheziţionaţi, în incinta magazinului s-a prezentat şi managerul supermarket-ului. Acesta şi-a cerut scuze pentru comportamentul angajaţilor. "Noi nu putem face mare lucru. Ei sunt angajaţi ai Nera Mureşan, firmã care asigurã paza magazinului", a declarat reprezentantul Kaufland.

Acesta a solicitat angajaţilor Nera Mureşan sã îşi motiveze gestul. "Asta-i politica firmei. Nu cred cã v-am deranjat. Hai sã nu facem mare scandal", a declarat unul dintre angajaţii Nera Mureşan, care a refuzat în permanenţã sã îşi decline identitatea. "Eu mã legitimez doar în faţa Poliţiei", a mai replicat acesta. ZIUA de Cluj a încercat sã afle şi poziţia conducerii Nera Mureşan faţã de incident.

"La noi nu este nimeni din conducere. Sunaţi mâine şi dacã secretara o sã fie de acord puteţi vorbi cu cineva din conducere. La revedere", a declarat ieri dispecerul Nera Mureşan.


Istoria neagrã a paznicilor Nera Mureşan

"Deviaţiile de comportament" ale paznicilor Nera Mureşan nu sunt singulare. Presa a relatat cum în 2006 angajaţii firmei de securitate Nera Mureşan au agresat mai mulţi fani ai trupei Suie Paparude, care concerta în cadrul festivalului din Pãdurea Hoia. Oamenii de ordine ai Nera Mureşan au împãrţit pumni şi bocanci tinerilor adunaţi în faţa scenei, fãrã a avea un motiv clar.

în anul 2000 un angajat al Nera Mureşan aflat sub influenţa bãuturilor alcoolice a împuşcat din greşealã un angajat al RomTelecom. Un alt agent de pazã al Nera Mureşan aflat în post s-a împuşcat, din greşealã, în mânã.

Agentul era de serviciu la Secţia în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, din Pãdurea Hoia. în urma cercetãrilor a reieşit cã agentul s-a jucat cu arma, care i s-a descãrcat în mânã. Un alt incident a fost înregistrat în 2004, când un agent al Nera Mureşan s-a împuşcat în cap.
Percheziţie, doar cu motiv

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au declarat cã în mod normal agenţii de pazã trebuie sã se legitimeze. "Ce pot sã spun este cã agenţii de poliţie se prezintã şi se legitimeazã. în ceea ce priveşte percheziţiile, acestea nu se efectueazã decât în cazul în care sunt motive.

Poliţistul trebuie sã menţioneze care sunt motivele percheziţiei", a declarat Raluca Seucan. Ea a menţionat cã în mod normal agenţii de pazã ai Nera Mureşan ar fi trebuit sã ofere un motiv pentru care au percheziţionat cumpãrãtorii.

Pe de altã parte, normele de conduitã a poliţiştilor prevãd şi faptul cã în cazul percheziţiilor corporale acestea se fac de cãtre persoane de acelaşi sex.
Attila Biro - Ziua de Cluj

DIN CLUBURILE DE NOAPTE, INSPECTOARE LA AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE (FOTO SEXY)

Raluca sexy dansatoare in cluburi de noapte, ajunsa inspectoare la ANI

Inteligenta unei femei nu sta in scurtimea fustei !

Din cluburi de noapte, direct în birourile uneia dintre cele mai prestigioase instituţii ale statului. Singurul inspector de integitate din Iaşi, angajat al ANI (Agenţia Naţională de Integritate) este o tânără de numai 24 de ani, care până nu demult frecventa cluburile mondene ale oraşului moldovean. Raluca Anamaria Mogoş, fiica fostului decan al Baroului Iaşi, absolventă la rândul ei a facultăţii de Drept, ocupă acest post din luna mai când a trecut de concursul organizat de ANI.

Având în vedere statutul extra-profesional al tinerei de bani gata din Iaşi, se poate pune firesc întrebarea: cât de întemeiate sunt criteriile de selcţia la ANI? Mai ales că, instituţia vizată, reprezintă una din cerinţele exprese ale Uniunii Europene faţă de România. Agenţia Naţională de Integritate, care ar trebui să se ocupe de averile demnitarilor, a ajuns acum să aibă la iaşi o divă sexy, cu o avere deloc de neglijat.

Potrivit publicaţiei Ieşeanul, Raluca Mogoş era o obişnuită a cluburilor şi petrecerilor mondene din Iaşi, frecventate mai ales de aşa numiţii „copii de bani gata". Mai mult, actuala inspectoare ANI, posesoare a unui bust generos, ajustat la clinica estetică a doctorului Constantin Stan, din Bacău, a pozat pentru publicaţia ieşeană în postura de Crăciuniţă.

Tatăl Ralucăi, citat de Ieşeanul afirmă că el a avut ideea ca fiica lui să se angajeze la ANI. „Mi s-a părut că această structură reprezintă o autoritate care i-ar oferi o poziţie de perspectivă în carieră. E un DNA pe probleme de avere„ a declarat acesta. Salariul este însă unul foarte puţin motivant, potrivit lui Mogoş, care afirmă că tânăra trăieşte la Bucureşti pe cheltuiala părinţilor. Cu toate acestea, averea fetei nu este de lepădat. Conform unei declaraţii de avere depuse la sfârşitul lunii august, ieşeanca de la ANI deţine în Iaşi, din acest an, un teren intravilan de 619 mp şi 90% din altul, de 2,7 ha, încadrat la „alte categorii de terenuri extravilane". La capitolul bijuterii, Raluca a menţionat aur în valoare de 72.000 RON, iar la depozite în bănci - 32.500 de euro şi 90.000 RON.

Inspectoarea sexy încearcă acum să elimine orice fotografie care nu s-ar potrivi cu noul ei statut. În consecinţă pozele de pe site-ul de socializare Hi5, în care ea apărea la diferite chefuri cu prietenii, au fost şterse. Singura fotografie rămasă pe contul ei, este una în care nu i se poate vedea chipul.

Pentru a obţine postul de inspector ANI, Raluca a trecut printr-un concurs la care s-au înscris candidaţi din toată ţara. La prima probă, Raluca a primit 64,66 de puncte, unul dintre cele mai mari punctaje din concurs, iar la interviu 60 de puncte, ceea ce a dus la admiterea ei.

MCDONALDS BULGARIA - LA MCDONALDS ŞOBOLANII ALEARGĂ PE MESE ŞI AU DEVENIT IMUNI LA OTRAVĂ


Sofia, capitala bulgară are probleme serioase cu rozătoarele. Duminică seara nişte părinţi îngrijoraţi au văzut cîţiva şobolani alergând pe mese şi înfruptându-se din gunoaiele unui restaurant McDonald, chiar în centrul oraşului.

Ruminana Ilieva, managerul localului McDonalds, a admis pentru Daily Mail că sunt probleme serioase de câteva săptămâni. "Otrava nu mai are niciun efect", a declarat ea în asentimentul altor deţinători de localuri în zona Studentski Grad. De asemenea locuitorii cartierelor vechi se plâng de faptul că rozătoarele urcă chiar şi până la ultimul etaj cu ajutorul conductelor de canalizare.

În Sofia sunt peste 70 de companii specializate în deparazitare dar nu deservesc clienţii decât individual. Inspectoratul regional pentru Protecţia Apei şi a Mediului a admis că oraşul nu are un departament pentru controlul dăunătorilor. Nu numai şobolanii terorizează locuitorii Sofiei, ci şi liliecii şi şerpii.

Sunca de Praga de la Matache Macelaru’

Sunca de praga cu multa apa

Legea 363 din 2007 sanctioneaza drastic publicitatea inselatoare facuta de comercianti, mai ales cand este vorba de ..alimente care sunt destinate consumului romanilor si mai ales copiilor din tara noastra.
Continuand seria exceptionala"Ce bem, Ce mancam", Cristina Andreea Calin de la Jurnalul a prezentat analiza de laborator a produsul Sunca de Praga de la Matache Macelaru'
Şapte aditivi de Praga

CE BEM, CE MÎNCĂM
Şunca de Praga analizată conţine o cantitate mare de caragenan şi gumă xantan, aditivi care ajută la reţinerea lichidelor. Astfel cumpărăm apă la preţ de pulpă de porc.


Şunca de Praga de la Ma­tache Măcelaru est edescris de producator ca un produs "din carne proas­pătă, tranşată cu pricepere şi preparată apoi cu pasiune şi iscusinţă exact ca pe vremuri: în măcelării curate şi îmbelşugate". Cel puţin aşa se laudă pro­ducătorul pe etichetă. Acesta ne oferă şi ingredientele folosite pentru prepararea şuncii: "pulpă porc, sare, gelifianţi (caragenan – E 407 şi gumă xantan – E 415), amidon de cartofi, stabilizatori (difosfaţi E 450 şi trifosfaţi E 451), antioxidant (ascorbat de sodiu E 301, condimente, dextroză, amplificator de aromă (glutamat monosodic E 621), aromă, extract de condimente, conservant (nitrit de sodiu E 250)".

ANALIZĂ. Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, descrie produsul ana­lizat: "Mezel de tip şuncă de Praga, cu un exces de sare şi aditivi alimentari, dintre care unii periculoşi, chiar cu potenţial cancerigen". Caragenanul E 407 poate produce disfuncţii ale tractusului digestiv, ducând chiar la apariţia cancerului, iar conservantul E 250 este în­cadrat şi el în aceeaşi categorie. Din punct de vedere al profilului nutriţional, produsul este dezechilibrat, conţinând grăsimi saturate de origine animală aterogene în cantităţi foarte mari.

Şunca conţine şi surse de fosfor (E 450, E 451), care interferează cu calciul, împiedicând fixarea acestuia în oase, precum şi cu absorbţia fierului şi a magneziului.
CONCLUZII. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate şi celor care alăptează, supraponderalilor şi obezilor, sufe­rinzilor de boli cardiovasculare şi cerebrovasculare, suferinzilor de ficat şi rinichi, de artrite, reumatism, celor cu status proinflamator sistemic, suferinzilor de cancer, de maladii neurodegenerative (Parkinson şi Alzheimer), sufe­rinzilor de boli dermatologice, bolnavilor de gută. De asemenea, su­ferinzii de densitate osoasă scăzută (osteoporoză) vor evita consumul produsului.