luni, 16 iunie 2008

Dan Diaconescu Direct

Dan Diaconescu Direct, emisiunea cu cel mai mare rating din Romania.

In fiecare zi, Dan Diaconescu Direct de la orele 20, atrage prin subiectele dezbatute in emisiune zeci de mii de telespectatori, fiind astfel considerata emisiunea numarul 1 din Romania.

Subiectele incendiare dezbatute la Dan Diaconescu sunt de la politica pana la oameni de pe strada. Fiecare subiect este tratat la fel, indiferent de pozitia sociala si economica a invitatilor.
Temele emisiunii dezbatute pana acum, in anul 2008 sunt:
- Crima din Berceni. Tanarul Razvan Fomik si Cubu ucisi de bande rivale din cartierul Berceni si Ferentari.
- Indragostiti-va in direct. Emisiunea a adus un boom pe piata TV din Romania, facand posibila cunoasterea si chiar casatoria unor persoane invitate in direct.
- Cazul Elodia Ghinescu, avocata din Brasov disparuta fara urma din august 2007. Ajuns la episodul 158, Magda Ciumac impreuna cu sotul Tolea aduc noi dezvaluiri in direct.
- Coruptia din judetul Ilfov, comuna Cernica. Luis Lazarius

Evenimentele importante din viata dumneavoastra se traiesc la OTV. Urmariti zi de zi OTV

3 comentarii:

carmela spunea...

mai bine-ar merge sa se trateze fatuca asta,nu vedeti ca nu este zdravana,asta n-are cei sapte ani de-acasa,nu lasa pe nimeni care de spus cine este,ce fel de femeie este cucioana asta si ce moralitate are,cum spune cineva ceva care nu-i convine,mai nou vad c-ancepe sa plinga si-apoi sa-l jigneasca pe interlocutor.Spuneti-i frate ca nu se spune Baltazar ci Bagdasar,DOAMNE CITA INCULTURA SI CE EXPRIMARE ELEVATA ARE TZOAPA ASTA!!!!!!!!!!!!!!

axela37 spunea...

doriti sa vedeti profilul asasinei din Timisoara?, intrati pe http://www.neogen.ro/Carmenn88, si vedeti ceva, deja are prieteni si sustinatori si creat acest cont ieri 10.08.2009, cititi este foarte interesant si multe de comentat

axela37 spunea...

doriti sa vedeti profilul asasinei din Timisoara?, intrati pe http://www.neogen.ro/Carmenn88, si vedeti ceva, deja are prieteni si sustinatori