luni, 23 iunie 2008

Mesaje NET

Mesaje pe e-mail
otvteleviziunea@yahoo.com

Ovidiu Lucian
Sincer sa fiu iti admir munca si curajul de care dai dovada facand astfel de emisiuni si invitand tot felul de oameni la tine in emisiune dar am impresia ca deja ai cam epuizat subiectul Elodia am impresia ca Magda este continuare la serialul Elodia ma tot intreb oare cate "serii" vor mai fi,dar precum romanii sunt"destepti cu,carul ma astept la o adevarata telenovela din partea voastra,cel putin "profesionistii" care ii ai acum in studio.Fa ceva util din televiziunea ta nu mai adu tot felul de mascote si angajazati si tu ceva oameni profesionisti in ale televiziunii!


ddd,cred ca nu aveti curaj sa cititi acest mesaj.de ce Metin si barbosul ala de la craiova nu-si aduc aminte de faptele lor?care?!fapta cu fantoma la Metin si fapta cu detectivul la barbos.ei nu erau tot asa ca cei 7 pitici ce vor sa intre in direct?va rog insistent sa cititi acest msj. cu gurita dv.daca respectati telespectatori dv.care va fac audienta mare si vrem sa-i lase pe toti sa vb.caci si noi ascultam parerile lor..,bune sau rele..va multumesc anticipat.EUGEN ,ROVINARI-GORJ.

Simion Daniela
D-le M. Cerkez !!! Cititi mesajul meu va rog.Bu bayan sizi kandiriyor..Cok dogru olabilir bazin söylendikleri ama bütün masali ve gercegi söylemiyor..Dinleme ,onu takipet ve alnayacaksinis ,birleri onu kulaniyor ..neden?! Dikatinis baska bir yerde varken, delikanlilar büyük isler isletiyorlar..Din punctul meu de vedere ,exista alte piste: 1-fratele ei , 2-bona , 3-persoana care i-a cumparat terenul , 4-nu este exclus nici cea mai buna confidenta,,prietena,, careia sa-i fi spus ca detine o suma exagerat de mare..stiti proverbul ,,büyük para seitanin gözu...Sizlerii Güveniyorus Daniela.


Un comentariu:

amalia freisinger spunea...

BUNA:SUNT O TELESPECTATOARE FIDELA A OTV-ULUI,SI VA ADMIR PT CEEA CE FACETI DL DAN DIACONESCU IMPREUNA CU ECHIPA OTV.SUNTETI CEI MAI TARI.DATI JOS MAFIA DIN CNA.VA URMARESC DIN GERMANIA IN FIECARE SEARA SI VA STIMEZ PT CEEA CE PUTETI FACE PT NOI ROMANII;DIN TARA SI DIN STRAINATATE:VA UREZ MULT ,MULT NOROC SI SA RAMANETI TARE PE POZITIE. AMALIA FREISINGER DIN NÜRNBERG.