joi, 11 septembrie 2008

Cititi cu atentie bonul fiscal : o timisoreana inselata la supermarket

cumparaturi-cdCand s-a uitat cat a cheltuit la supermarket si pe ce, a constatat ca ceva nu-i in regula. ii cumparase nepotelului o motocicleta de jucarie. Doar una. insa pe bon erau trecute doua bucati. Ce a facut? A dat fuga la ghiseul pentru relatii cu clientii al magazinului ca sa le ,,perie" putin pe cele de acolo. ,,Nu stau eu din sase lei, cat a costat jucaria asta.

Ce ma deranjeaza este ca nu-i prima data cand mi se intampla asa ceva. si tot aici! Am cumparat suc si la fel am patit. Dar pana cand?" Angajatele nu s-au lasat convinse usor. Pana la urma, dupa insistentele femeii, au verificat cate produse de acel gen mai aveau in stoc si au realizat ca ea avea dreptate.

Unul era in plus. Astfel, dupa ce au tratat-o cu indiferenta, relationistele i-au dat banii inapoi si, totodata, si-au cerut scuze pentru ca n-a fost atenta casierita cand a scanat pretul. Asa ca, fiti atenti pe ce dati banii! Sau, macar pastrati bonul. Acesta va poate oferi un ,,cadou". [ Fornade Corina de la Agenda de Timisoara]

Niciun comentariu: