duminică, 14 septembrie 2008

Iubita lui Silviu Prigoana santajata cu un film de 5 tineri; acestia risca pana la 7 ani de inchisoare

Iubita lui Silvius Prigoana este umilita de cinci baieti, dupa ce tocmai intretinuse relatii sexuale cu unul dintre ei. Filmele au fost realizate acum cateva luni (inainte ca fata sa devina iubita lui Prigoana Jr.) cu ajutorul unui telefon mobil, intr-un apartament inchiriat din zona Giulesti.
Fara voia ei, adolescenta - al carui nume nu-l vom divulga, pentru a o proteja, intrucat este minora - apare, la un moment dat, complet goala, dupa ce unul dintre barbati da la o parte cearsaful care o acoperea. Batjocura indivizilor nu se opreste, insa, aici. Ei ii propun fetei o noua partida de sex, de data aceasta in grup, in timp ce ea pare din ce in ce mai speriata de ceea ce i se intampla. Intr-un final, fata reuseste sa se imbrace si sa fuga din apartament. Ca sa o pedepseasca pentru ca i-a lasat balta, tinerii au urmarit-o de la geamul apartamentului si cand iubita lui Silvius Prigoana a iesit din bloc prin dreptul lor i-au turnat in cap o galeata cu apa. Apoi, cei care au facut incredibilele inregistrari s-au gandit sa scoata si niste bani de pe urma lor si au inceput sa o santajeze pe tanara.

I-a cerut 1.500 de lei ca sa nu publice filmul pe net!


Capul intregii afaceri a fost chiar prietenul elevei din acea perioada, un tanar de 21 de ani, student la Facultatea de Constructii. Dupa ce a aflat ca aceasta are o idila cu baiatul mijlociu al miliardarului Silviu Prigoana, a sunat-o si i-a cerut 1.500 de lei, altfel inregistrarile urmau sa fie postate pe internet. I-a trimis ulterior si sms-uri. Reporterii nostri publica unul dintre aceste mesaje, in care baiatul ii scria fetei ?(...) Gandeste-te si fa-mi o oferta buna! (...) Suna-ma sa vorbim..."
Dupa ce a vazut ca fata nu este dispusa sa cedeze, baiatul a mai lasat la pret si i-a dat de inteles ca s-ar multumi si cu 600 de lei. De teama santajistului, fata nu a facut, insa, reclamatie la politie, atitudine care l-a incurajat pe acesta sa-i ceara in continuare bani in schimbul inregistrarilor compromitatoare.

Infractiunea de santaj
Art. 211 C.pen. - ,,(1) Constrângerea unei persoane, prin violenta sau
amenintare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta
este comisa spre a dobândi un folos injust, pentru sine sau pentru
altul, se pedepseste cu închisoare stricta de la un an la 5 ani.

(2) Când constrângerea consta în amenintarea cu darea în vileag a unei
fapte reale sau imaginare, compromitatoare pentru persoana amenintata,
pentru sotul acesteia sau pentru o ruda apropiata, pedeapsa este
închisoarea stricta de la 2 la 7 ani".

Niciun comentariu: